Teknovation Logo
robot

 
  • Det danske innovationscenter i Tel Aviv har aktuelt analyseret udviklingen inden for Cybersikkerhed.

29. oktober 2020, kl. 17:42 

Tel Aviv inspirerer med Cybersikkerhed

En aktuel outlook-rapport fra det danske innovationscenter i Tel Aviv analyserer udviklingen, og ser på hvordan den kan inspirere Cybersikkerhed i Danmark.


Med outlook-rapporten ”Civil Cybersecurity in Israel – Policy & Research Environment Review From one of the World’s leading Cyber Hubs” gennemgåes Israels position på civil Cybersikkerhed, der baserer sig på tre områder, henholdsvis etableringen af en national cyberstrategi, et stærkt innovation- og forskningsøkosystem samt adgang til kvalificeret og veltrænet talent.

Rapporten opridser udviklingen og organiseringen af Israles Cybersikkerhedsstrategi og giver indsigt i hvilke innovations- og forskningsprogrammer, der har været med til at etablere og forme Israels økosystem inden for Cybersikkerhed, herunder de uddannelsesprogrammer, der skaber talent.

Afslutningsvis kommer rapporten med en række anbefalinger til, hvordan cybersikkerhed kan udvikles og styrkes i Danmark ud fra de israelske erfaringer, oplyser Uddannelses- & Forskningsministeriet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik