Teknovation Logo
robot

 
  • Med Stratasys-teknologi kan man fremstille sine fiksturer og værktøj, når der er behov for det, fremhæver Protech.

22. oktober 2020, kl. 16:12 

Print fixturer og værktøj ved behov

Additive Manufacturing, AM, eller i daglig tale bare 3D-print, rummer mange muligheder. I seneste Protech-nyhedsbrev slås et slag for Stratasys' teknologi til at skabe fixturer og værktøj, når der er behov.


Er man i en mindre virksomhed, og ofte får opgaver ind, der kræver eksempelvis individuelle fiksturer til en sammenføjnings-, bearbejdnings-, montage- eller måleopgaver eller man har behov for eksempelvis at effektivisere en produktion med automatisering, og skal have skiftende værktøjsløsninger på robotten, eller er man i en større virksomhed, og ønsker kortere produktionstid, øget produktivitet og optimale slutresultater, så bringer AM muligheder.

Det fremhæver Protech i et aktuelt nyhedsbrev, hvor firmaet primært præsenterer løsninger med Stratasys' 3D-printteknologi.

AM gør det muligt - for små som store virksomheder - nemt at skabe de fixturer og værktøjsløsninger der er brug for, når man har brug for dem.

Det gælder lige fra montage- og målefixturer, til robotgribere, opspændingsværktøj og meget mere, påpeger Protech, og understreger, at det giver kortere produktionstid, forbedret produktivitet og bedre slutresultater.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik