Teknovation Logo
robot

 
  • Evolve Volume Solutions har offentliggjort dette billede af dét, de betegner som en nu kommercielt tilgængelig maskine med STEP-teknologi.

20. oktober 2020, kl. 15:12 

Evolve lancerer kommerciel 3D-printløsning

Den længe ventede maskine til massefremstilling af 3D-printede plastemner med STEP-teknologi er nu lanceret kommercielt af amerikanske Evolve.


Med 3D-printteknologien Selective Thermoplastic Electrophotographic Process, forkortet STEP, sigter Evolve Volume Solutions på at tage 3D-print af termoplastemner op i en ny liga.

Mandag lancerede virksomheden så dét, de betegner som deres første kommercielle produkt, døbt SVP, der er en forkortelse for Scalable Volume Production.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med maskinen fremhæver virksomheden en produktionsplatform, der byder på høj fleksibilitet, forsyningskædesikkerhed og helt enkelt volumenproduktion af emner, der ellers ikke kunne fremstilles med traditionelle sprøjtestøbemetoder.

i 2017 investerede producenten Stanley Black & Decker og danske LEGO, hvad der svarer til cirka 120 millioner kroner i virksomheden.

I sommers fulgte Stanley Black & Decker op med yderligere en kapitalinvestering, og nu lancerer producenten så officielt det første (og længe ventede) produkt, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik