Teknovation Logo
robot

 
  • Gå-hjem-mødet stiller skarpt på fordele ved at indføre dataopsamling i produktionen. Øget kvalitet og leveringsevne samt reducerede omkostninger gennem digitaliserede processer.

14. september 2020, kl. 16:08 

Deltag i gå-hjem-møde via Teams

Der er fordele ved at indføre dataopsamling i produktionen, påpeger Metrologic, som onsdag den 16. september klokken 14 til 17 holder gå-hjem-møde om netop dataopsamling i produktionen. Kommer man ikke lige forbi i Hørsholm, så kan man være med via Teams.


Onsdag den 16. september, klokken 14 til 17, er der gå-hjem-møde om dataopsamling i produktionen hos Metrologic i Hørsholm.

Oplægsholder Jørgen Meinertz vil fortælle om hvordan man kan opnå øget kvalitet og leveringsevne samt reducerede omkostninger gennem digitaliserede processer. Det handler derfor  om at komme i gang med dataopsamling, og han vil besvare spørgsmål som: Hvor skal jeg starte? Er det ikke vanskeligt? Hvilken ny software skal der til... og skal der også programmeres? Er det ikke meget dyrt? Er det ikke tidskrævende?

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Er man forhindret i at møde op ved firmaet i Hørsholm, er det også muligt at deltage via Microsoft Teams, og høre nærmere om hvordan man i det hele taget kan samle data op, og hvordan man nemt og uden de store omkostninger kommer i gang med dataopsamling samt hvad der er det væsentlige ved dataopsamling, hvad softwaren skal kunne

Herunder besvares også spørgsmål som hvorfor det er vigtigt, at man hurtigt og nemt kan genfinde sine data og hvorfor den grafiske visning af data er et vigtigt parameter ligesom man på gå-hjem-mødet vil få vist relevant software, der kan bruges til dataopsamling, oplyser Jørgen Meinertz.

Se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik