Teknovation Logo
robot

 
  • FlensTech, der nu er officiel forhandler af DLP 3D-printere fra amerikanske EnvisionTEC, servicerer særligt det danske og tyske marked fra hovedkvarteret i Flensborg i Tyskland ved grænsen til Danmark.

29. januar 2020, kl. 15:02 

FlensTech forhandler af EnvisionTEC

Hans Christian Bach Madsen fra FlensTech annoncerer, at virksomheden er blevet officiel forhandler af DLP 3D-printere fra amerikanske EnvisionTEC.


Udbyderen af 3D-printere og serviceydelser i Danmark og Tyskland FlensTech er blevet officiel forhandler af DLP 3D-printere fra amerikanske EnvisionTEC.

Det oplyser virksomhedens direktør, Hans Christian Bach Madsen, der med forhandlingen lægger endnu et ben til serviceringen af industrier som automobil, medicinsk udstyr og plastbearbejdning i Tyskland, Danmark og nærliggende lande.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


EnvisionTEC fremstiller højpræcisionsprintere med Digital Light Processing-teknologi til industrielle formål såsom plaststøbeværktøjer til prototype og sandforme til metalstøbning.

Eksempelvis anvender de største producenter af lydudstyr anvender EnvisionTEC-printere til produktion af tilpassede høreapparater og mikrokomponenter, fremhæver direktøren.

Endelige er også den medicinske industri velbekendt med EnvisionTEC FDA-materialer og endda 3D-bioplottere, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik