Teknovation Logo
robot

 
  • IDEAL PLM, Summ Systems og Pro-STEP samles nu under IDEAL PLM Group.

7. november 2019, kl. 12:58 

Nordisk setup for Siemens Digital

IDEAL PLM, Summ Systems og Pro-STEP meddeler, at de tre virksomheder nu går sammen og skaber en stærkere nøglespiller til digitalisering i fremstillingsindustrierne. Gruppen vil tilbyde løsninger til digitalisering i den producerende industri i Norden og Baltikum baseret på Siemens Digital Industries Softwares.


De hidtidige Siemens PLM-forhandlere i Norden, har i forlængelse af Siemens PLM-navneskiftet til Siemens Digital Industries Softwares besluttet sig for at gå sammen, og således optræder IDEAL PLM (Ideal Product Data Oy, Finland), Summ Systems AB (Sverige, Norge og Danmark) samt Pro-STEP OÜ (Estland) fremadrettet under det fælles navn IDEAL PLM Group.

Gennem denne sammenlægning bliver man Siemens Digital Industry Softwares ledende partner i Norden og Baltikum, ligesom man kan tilbyde større nordiske organisationer at trække på flere af de forskellige virksomheders opbyggede kompetencer, og samlet løfte leverancerne til næste niveau. 

Det er vurderingen, at fremtiden vil bringe yderligere behov for leverancer af nere omfattende løsninger til digitalisering i fremstillingsindustrierne.

Den samlede kraft giver virksomhederne en størrelse til digitalisering af produktionsprocesser inden for vareproduktion- og procesindustri, fremhæves det videre. Målet for IDEAL PLM Group er således at øge sin leveringskapacitet såvel som den samlede kompetence, samtidig som man styrker sin konkurrenceevne i både eksisterende og nye markeder.

IDEAL PLM Group har i dag 110 ansatte i de fem lande. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik