Teknovation Logo
robot

 
  • Med et nyt Universal Updater-koncept implementeres også et, ifølge Hexagon, simpelt, intuitivt værktøj, der gør det muligt for brugerne at administrere softwareopdateringer til alle Hexagon Manufacturing Intelligence-software, lære om komplementære produkter, holde sig opdateret med Hexagon-nyheder og få tilknyttet adgang til Hexagon community platforme.

Teknovation nr. 4/2019

PC-DMIS 2019 R1 frigivet

Hexagon Manufacturing Intelligence har frigivet R1-udgaven af PC-DMIS 2019-målesoftwaren.


Med PC-DMIS 2019 R1 introducerer Hexagon Manufacturing Intelligence eksempelvis værktøjet GD&T Selection og Capture-, der, ifølge producenten, sparer brugerne tid og reducerer inputfejl ved automatisk at overføre GD&T-data fra 2D 'blueprints' til PC-DMIS målerutinen.

Dette opnås ved hjælp af OCR-teknologi (Optical Character Recognition), der er en spændende teknologi at introducere til metrologisoftware generelt, påpeges det.

Endvidere fremhæver producenten eksempelvis et nyt PC-DMIS Protect-modul ideelt for kunder med strenge proceskontroller og revisionsstandarder. Det gør det således muligt for brugerne at kontrollere adgangen til målerutiner og spore ændringer til dem (tilgængeligt som en betalt mulighed).

Softwareopdateringen er tilgænglig med det samme, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik