Teknovation Logo
robot

 
  • Da værktøjsbaner automatisk genereres fra modelopgaver, kan brugeren forvente at bruge betydeligt mindre tid på emneopsætning til print af stærke, højkvalitets, specialbyggede FDM-emner, fremhæver Stratasys.

12. februar 2019, kl. 16:18 

McLaren eliminerer Cad-til-STL-problemer

Med tilføjelsen af featuren Advanced FDM til GrabCad Print-softwareplatformen tager 3D-printerproducenten Stratasys næste skridt mod at eliminere Cad-til-STL konverteringsproblematikken. Eksempelvis har McLaren afprøvet opgraderingen med succes, fremhæves det.


Med lanceringen af featuren Advanced FDM til GrabCad Print 3D-printsoftwareplatform tager Stratasys næste skridt i ambitionen om at elliminere Cad-til-STL konverteringsproblematikken.

Ifølge producenten, gør løsningen det muligt at springe over manuel generering af komplekse værktøjsbaner og dermed skære i programmeringstiden for 3D-printopgaver.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt kan brugerne nemt vælge områder på den native Cad-designgeometri, angive designattributter og derefter lade Advanced FDM automatisk beregne 3D-printværktøjbanerne, udyber producenten.

Endvidere kan brugerne med løsningen definere områder med styrke og stivhed, Control Infils, sikre tilstrækkeligt med materiale omkring huller med indsatser og undgå sømme.

"Avanced FDM-featuren har vist sig uvurderlig for at mindske vores printforberedelsestid. Ved fremstilling af et meget stort antal værktøjer og fiksturer i et meget tidpresset produktionsmiljø er det afgørende at være sikker på, at de forstærkede områder på emnerne er korrekte første gang, hver gang," siger Rapid Prototyping-programmør hos McLaren, Dave Hewitson, ifølge Stratasys, og fortsætter;

"Endvidere har featuren gjort, at vi kan tilsidesætte kravet om multiple programmeringsprogrammer, hvilket skaber en mere strømlinet proces. Det har også givet os mulighed for mere effektivt at styre strukturen i emner, der produceres direkte til vores biler. Noget der var meget svært med de tidligere løsninger, vi har gjort brug af. Det betyder, at vi kan få bedre komponenter ud til racerbanen hurtigere."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik