Teknovation Logo
robot

 
  • ”Hvis det skal give værdi for os, skal det give værdi for vores kunder”, fastslår Jørgen Lassen (billedet, som sammen med Jesper Sørensen med succes har skærpet Nyit.dk’s faglige profil til udelukkende at levere IT-systemer og IT-infrastruktur.

20. juni 2018, kl. 14:48 

Rekordregnskab i jubilæumsgave

Virksomheden Nyit.dk i Sønderborg har øget sin omsætning med mere end 30 procent ved udelukkende at sætte de løsninger, der skaber værdi for kunderne i fokus. De overvåger og administrerer IT-infrastruktur for en række af landets større virksomheder og organisationer med afdelinger i udlandet.


Den sønderjyske IT-virksomhed Nyit.dk kan i år fejre sit 10 års-jubilæum med et rekordregnskab, hvor omsætningen i 2017 er steget med mere end 30 procent fra 3,7 millioner til 5,5 millioner.

Virksomheden har også opnået kreditvurderingen AA af kreditvurderingsselskabet Bisnode. Blot 20 procent af de danske selskaber, har en tilsvarende rating, der er den næsthøjeste, fremhæver direktør og medejer Jesper Sørensen, der ejer virksomheden sammen med Jørgen Lassen: 

"Vi har, med fuld fokus på vores kerne-forretning, valgt at fokusere udelukkende på de ydelser, der skaber værdi for kunderne og intet andet. Hvis det skal give værdi for os, skal det give værdi for vores kunder," siger Jesper Sørensen.

Selskabet står i dag blandt andet for drift og overvågning af servere for en kunde, der har mere end 110.000 tilknyttede brugere i deres webplatform. Firmaet er også totalleverandør af system, support og drift til en vindmølle underleverandør med flere end 60 kontor ansatte samt produktion i både Danmark og USA.

"Vi er den mindre virksomheds samlede IT-infrastruktur afdeling og for de større virksomheder er vi en kompetence samarbejdspartner," tilføjer Jørgen Lassen. Nyit.dk beskæftiger fire faguddannede IT-specialister samt en lærling.

Selskabet administrerer over 85 individuelle servere, heraf overvåges godt 50 servere proaktivt. I det seneste regnskabsår havde man knap 200 aktive kunder primært i det sydøstjyske område. De to største kunder findes på Fyn, mens 15 procent af kunderne kommer fra området øst for Storebælt samt Midt- og Nordjylland.

Medvirkende til succesen er en bevidst satsning på uddannelse. Virksomheden er eksempelvis den eneste syd for Kolding, som er certificeret Microsoft Cloud Silver Partner i segmentet op til 1.000 brugere, samt opretholder certificeringer fra blandt andet Ubiquiti, Acronis og HP Enterprise for at kunne varetage sikkerhed, netværk og servere for både store såvel som små virksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik