Teknovation Logo
robot

 
  • CADSYS har indgået aftale med schweiziske Sintratec om forhandlingen af SLS-printerne i Skandinavien, meddeler Cadsys-direktør Ricco Busk (t.h.).

12. juni 2018, kl. 14:24 

CADSYS nu med desktop SLS-printer

CADSYS Scandinavia ApS, der i januar lancerede deres indtog i 3D-print-segmentet, er netop indgået i et partnerskab med schweiziske Sintratec.


Sintratec blev som udgangspunkt crowdfundet med deres Sintratec KIT, der er et samlesæt, som gjorde det muligt for forsknings- og hobbysegmentet at få adgang til SLS-printere, til en overkommelig pris.

I porteføljen har de i dag to produkter Sintratec S1 og Sintratec KIT, hvor S1’en er en professionel desktop SLS-printer, med et byggekammer der understøtter de flestes behov, oplyser Cadsys,

Sintratec understøttet flere materialetyper, da de har en åben teknologiplatform, der gør det muligt at lege med printparametrene og på den måde muliggør at teste nye materialetyper og forfine sine printkvaliteter.

”Det gik meget hurtigt op for os, at vi havde med en dybt professionel virksomhed at gøre, og det gennemsyrede hele deres produktprogram, derfor var det ikke en svær beslutning at indgå i partnerskab med Sintratec,” udtaler direktør Ricco Busk,  og fortsætter:

"Med Sintratecs printere, kan vi understøtte både professionelle behov, og også få adgang til det lidt mere seriøse hobby segment, der er meget interessant for os".

SLS-teknologien eller lasersintrering, giver mulighed for at printe emner, både med mekaniske funktioner og meget komplekse former, som ikke vil kunne produceres med FDM-print, og uden brug af support.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik