Teknovation Logo
robot

 
  • På oplægsholder siden vil også specialist fra FORCE Technology, Uffe Ditlev Bihlet, byde ind med sit syn på konventionelle samt nye målemetoder, der kan hjælp til at forbedre både overfladefinish og fjerne porøsiteter.

7. maj 2018, kl. 07:02 

Metrologidag i AM-teknologiernes tegn

Metrologidagen 2018 på Teknologisk Institut 28. maj i Aarhus går tæt på de fremadstormende Additive Manufacturing-teknologier og ikke mindst de udfordringer, de stiller aktuelle måleprocesser over for.


AM-teknologi kræver nemlig nye tiltag inden for måleområdet, fremhæver arrangørerne fra Tekologisk Institut, da der kan opstå andre udfordringer end på de kendte fra almindelige fremstillings metoder.

En anden tendens, der karakteriserer metrologi lige nu, er brugen af ”Non-Contact” måleudstyr til karakterisering af overflade egenskaber, og dette vil der blive gået i dybden med på dagen, blandt andet med et indlæg om CT-skanning ved seniorkonsulent på Teknologisk Institut, Stefania Gasparin.

På oplægsholdersiden er arrangørerne i år lykkedes med at få Petros Stavroulakis fra University of Nottingham til at holde årets Keynote-tale, der vil byde ind med et internationalt perspektiv på udviklingen.

På industrisiden vil Danfoss byde ind med deres erfaringer om opmåling af 3D-printede emner og aktuelle og kommende udfordringer ved specialist Saeed D. Farahani.

Hvad angår skaningsområdet vil Søren Schou Gregersen fra DTU COMPUTE desuden fortælle om status og muligheder for fremtiden med metrologigrade optisk 3D-skanning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik