Teknovation Logo
robot

 
  • Årets Rob-Ex-brugerdag holdes hos Syddansk Erhvervsskole i Odense den 7. marts.

22. februar 2018, kl. 07:23 

Stadig plads på Rob-Ex-brugerdagen

Når der 7. marts holdes Rob-Ex-brugerdag i Videnbyen på SDU i Odense er det i år niende gang. Arrangementet kører i to spor - et for brugere, og et for ikke-brugere, og der er stadig få pladser ledige.


Softwarevirksomheden Novotek Planning Systems A/S inviterer den 7. marts til gratis seminar om produktionsplanlægning på årets Rob-Ex-brugerdag, som holdes for niende gang, og byder på både diskussion om produktionsplanlægning med oplæg fra eksterne oplægsholdere, inspirerende cases og vidensudveksling deltagerne i mellem.

Som navnet antyder er Rob-Ex-brugerdagen startet ud som et netværksarrangement for planlæggere, der benytter Rob-Ex Scheduler. Det er det stadig – men det er også meget mere, fremhæver Novotek. Dagen handler også om effektivisering af planlægningen og produktion og er relevant for alle produktionsvirksomheder, der ønsker en mere fleksibel planlægning, der reducerer omkostningerne og udnytter kapaciteten bedre.

Ved arrangementet den 7. marts kan man få en demonstration af Rob-Ex Scheduler, og programmet kører i to spor; et for brugere og et andet for ikke-brugere.

Deltagerne kan opleve en fuld planlægningscyklus, hvor man følger planlæggerens arbejdsgang og en produktionsordre gennem alle dens faser. Og få mere at vide om potentialet i bedre produktionsplanlægning, understreger Novotek.

Se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik