Teknovation Logo
robot

 
  • Ricco Busk (t.v.) og Alessio Lorusso glæder sig over at Roboze nu også er repræsenteret i Danmark, hvor Cadsys vil lancere 3D-printerne i løbet af 1. kvartal.

9. januar 2018, kl. 18:27 

Roboze 3D-printere hos Cadsys

Cadsys meddeler, at firmaet fremadrettet repræsenterer italienske Roboze, der leverer 3D-printere der blandt andet kan printe i PEEK.


Cadsys-direktør Ricco Busk ser frem til at præsentere Robozes 3D-printere for de danske kunder, som firmaet i forvejen betjener med forskellige softwarepakker, som på kryds og tværs understøtter 3D-print, der i stadig større grad anvendes i fremstillingsindustrierne.

Robozes løsninger adskiller sig ved at være 100 procent mekaniske og med præcision i fokus, der blandt andet betyder en høj gentagelsesnøjagtighed, understreger Ricco Busk.

Ud over at kunne anvende gængse 3D filament typer, understøtter Roboze printerne adskiller teknikske materialetyper, som kan anvendes til produktion af blandt andet emner til motorsports-, luftfarts- og forsvars-, elektronik- og i særdeleshed fremstillingsvirksomheder, hvor der blandt andet er et stigende behov for komplekse opspændingsværktøj, der vil være langt billigere at fremstille ved Additive Manufactoring, anfører Ricco Busk:

”Det er en del af vores fortsatte vækst strategi, at understøtte vores kunders behov for innovative løsninger der kan give dem målbare succés på vores kunders bundlinie, samarbejdet med Roboze er første skridt på vejen i en serie af innovative 3D-print løsninger der lanceres i løbet af 1. kvartal," lyder det fra Ricco Busk.

”Vi er glade for at have styrket vores Skandinaviske kanal på et strategisk plan. Vi påbegynder nu en ny æra ved at bringe vores teknologi tættere på kunderne i skandinavien. De vil nu kunne få adgang til teste vores teknologi og teknologipolymerer og modtage emner få timer og få kilometer fra deres virksomheder,"
konkluderer Alessio Lorusso, Roboze CEO & Grundlægger.

Roboze har 3 typer printere i deres produktprogram: Roboze ONE, der understøtter ti forskellige materialetyper blandt andet CARBON PA , ABS-ESD og Flex TPE. Roboze +400, der kan printe i højtemperaturmaterialer, blandt andet PEEK og Ultem med flere. Endeligt er der Roboze ARGO +500, varmrumsprinter, der kan printe med 550 graders temperatur i opvarmet kammer med en print volume på 0,5 kubikmeter. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik