Teknovation Logo
robot

 
  • Protech leverer Stratasys F123 med den nyudviklede software Grab-Cad Print, som giver mulighed for at optimere produktionen af funktionelle prototyper, produktionsudstyr og slutprodukter, fremhæver Thomas Tønnesen.

3. marts 2017, kl. 17:34 

Europæisk premiere på F370

Ved årets metalbearbejdningsmesse i Odense havde den danske forhandler af Stratasys 3D-plastprintere, Protech, europæisk messepremiere på Stratasys F370.


Blandt fordelene med maskinen, der er en del af F123-serien, og som skal erstatte Dimensions-serien, er et større byggerum og mulighed for at anvende softwaren Grab-Cad print.

F123-serien er udviklet med sigte på både konstruktionens behov for funktionelle prototyper og produktionens behov for både produktionsudstyr såvel som færdige produkter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et lavt støjniveau på 46 decibel gør det desuden muligt at anvende F123-maskinerne direkte på kontoret, hvor de kan printe i både PLA, ABS, ASA og PC-ABS, fremhæves det.

I alt har Protechs danske filial solgt omkring 250 maskiner til dato, og i Odense fik virksomheden den første maskinordre allerede på førstedagen om tirsdagen 28. februar, oplyser Protech Danmark-direktør, Thomas Tønnesen.

Torsdag aften havde firmaet desuden over 50 leads, og det var således en tilfreds, der mødte Teknovations udsendte medarbejder på standen.

"Vi kan bestemt ikke klage over markedet, som det ser ud. Fremover forventer vi, at de funktionelle emner anvendt direkte i eksempelvis maskiner, vil kunne trække væksten yderligere," påpegede han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media