Teknovation Logo
robot

 
  • CEO Walther Heger, Zeiss Nordic, glæder sig over udviklingen i de nordiske lande, såvel som i hele koncernen.

10. juni 2024, kl. 09:42 

Halvårsregnskab med to-cifret vækst

Zeiss Nordic har bidraget positivt til, at man for hele Carl Zeiss-koncernen kan notere en fremgang i halvårsregnskabet 2023/2024 på over ti procent til en omsætning på 5,3 milliarder euro, hvilket svarer til godt 39 milliarder kroner.


Zeiss-gruppen har aktuelt offentliggjort halvårsregnskab for første halvdel af regnskabsåret 2023/2024. Trods et udfordrende marked med økonomisk usikkerhed præsterede gruppen i perioden 1. oktober 2023 til 31. marts i år en godt ti procent stor omsætningsfremgang, sammenlignet med første halvår i det foregående år. Overskuddet før skat svarer til omregnet godt fem milliarder kroner.

Alle forretningsområder har bidraget til resultatet. Og det noteres også, at Zeiss Nordic har ydet et positivt bidrag til det opnåede halvårsresultat, fortæller CEO Walther Heger, Zeiss Nordic:

"Vi har i særlig grad haft succes på det måletekniske forretningsområde (Industrial Quality Solutions, red.). Her har vi, på trods af en generel usikkerhed i markedet, kunnet understøtte store virksomheder i deres grønne omstilling inden for e-mobility, herunder batteriteknologi til eldrevne køretøjer,# siger Walther Heger.

Også på medicinal- og medico-forretningsområdet er Zeiss Nordic inde i positiv udvikling, hvor mange virksomheder især i Danmark er i kraftig vækst, fremhæver Walther Heger:

"Det er virksomheder, som er nødt til at gennemføre en omstilling, så de er klar til de næste faser i den samfundsmæssige udvikling. Her har vi den styrke, at vores produktportefølje understøtter de megatrends, som præger samfundet, ikke mindst inden for Life Science," siger Walther Heger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik