Teknovation Logo
robot

 
  • Zeiss O-Inspect Duo fremhæves som en multisensorisk målemaskine, der ifølge producenten imponerer med højopløsningsoptik parret med producentens Vast XXT taktile skanningsprobesensor. Sensoren muliggør hurtige og nøjagtige 3D-målinger ved at fange et stort antal målepunkter i en enkelt bevægelse, hedder det.

22. april 2024, kl. 16:46 

Så er O-Inspect Duo lanceret

Carl Zeiss har nu officielt lanceret '2-i-1'-produktet O-Inspect Duo, der både byder på optisk mikroskopi og taktil 3D-koordinatmåling.


Carl Zeiss tilbyder ny O-Inspect Duo-maskinens to teknologier i én maskine, hvilket byder på fordele ved eksempelvis større emner som PCB-elektronik, brændselsceller eller batterier, fremhæver producenten.

Kombinationen af 3D kordinatmåleteknologi og mikroskopisk inspektion øger således effektiviteten og sparer plads i kvalitetslaboratorier, påpeges det videre.

Det gælder ikke mindst i forhold til at kombinere måling med højnøjagtig overfladeinspktion, hvor der hidtil har skulle to maskiner til i standardprogrammet.

Der er tale om producentens hidtil største mikroskob, der er udstyret men fem megapixel Discovery.V12 scout 160 c-farvekamerasensor med 12 gange zoomobjektiv.

Ud over den sædvanlige brug med Calypso-softwaren kan maskinen også benyttes til mikroskopiopgaver med Zeiss Zen-softwaren, oplyser Zeiss.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik