Teknovation Logo
robot

 
  • Jørgen Nielsen var i Stuttgart ovenpå en travl VTM-messe i Odense og kunne begejstret vise frem skannerverdenspremieren i det tyske.

2. juni 2023, kl. 12:44 

Næste niveau for 3D-skanning

teknovationNr. 7 - 2023   Ved den årlige Control-messe kunne MTS Randers præsentere det næste produkt i virksomhedens skanningsportefølje.


Gennem en kombination af en blå og infrarød laserkilde (VSEL) kan brugeren opnå et væsentligt boost i produktiviteten.

Sådan lød budskabet fra direktør for målespecialisten MTS Randers, Jørgen Nielsen, da Teknovation mødte ham på standen for producenten Shinning 3D, hvis produkter virksomheden forhandler herhjemme.

Nærmere bestemt er der tale om hybridmodellen FreeScann Combo, der havde verdenspremiere i det tyske, og som Jørgen Nielsen forventer sig meget af med den aktuelt store interesse for skanningsløsninger i industrien.

”Det er en rigtig spændende løsning, de er kommet med, der med hybridsetuppet gør det muligt at skanne med både højhastighed, og så gå i detaljen med en punktdensitet på helt ned til 0,02 millimeter ved udvalgte geometrier,” fremhævede han over for Teknovation i det tyske.

Læs hele den spændende artikel om lanceringen på Control 2023-messen i det aktuelle Teknovation - 7/2023 - der kan ses i onlineversion ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik