Teknovation Logo
robot

 
  • Re-certificering finder sted hvert tredje år, og der gennemføres årligt en detaljeret risikovurdering af alle IT-ydelser, hvoraf en analyse indarbejdes i virksomhedens egen styringsplatform. Oven i dette er der interne revisioner, ledelsesevalueringer og overvågningsrevisioner fra TÜV Süd, konstateres det.

1. juni 2023, kl. 18:22 

Femte certificering til Arburg

Sprøjtestøbemaskinproducenten Arburg i sydtyske Lossburg er netop blevet certificeret i henhold til kravene DIN Iso/IEC 27001-standarden om informationssikkerhedsstyring, ISMS.


Med certificeringen demonstrerer Arburg, at virksomheden har implementeret et effektivt informationssikkerhedsstyringssystem, ISMS, i producentens informationssystemdivisionen.

Dertil skal det vise, at producenten gør sit yderste for at opfylde de høje krav til informationssikkerhed og de underliggende sikkerhedsprocedurer det kræver, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


IT-sikkerhed og databeskyttelse har således, ifølge virksomheden, meget høj prioritet både på dets centrale produktionssted i Lossburg og i de øvrige organisationssites på 35 forskellige lokationer i 25 lande rundt om i verden.

"Da dette emne ligger vores hjerte nært, og vi allerede havde et godt teknisk og organisatorisk set-up, var vi i stand til at opnå certificering på en rekordtid på kun seks måneder," konstaterr Divisional Manager Information Systems Andreas Dümmler, Arburg.

Der er tale om Arburgs femte Iso-certificering.

De øvrige certificeringer omfatter Iso 9001 for kvalitetsstyring, Iso 14001 for miljøledelse, Iso 29993 for kvalitetsstyring inden for erhvervsuddannelse og virksomhedsintern uddannelse og Iso 50001 for energiledelse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik