Teknovation Logo
robot

 
  • MTS Randers-indehaver, Jørgen Nielsen, oplevede stærk interesse for virksomhedens forskellige måleprodukter på visning i MCH Messecenter Herning blandt andet de seneste 3D-skannere fra Shining 3D.

16. oktober 2021, kl. 10:02 

Automatiseret probevask og 3D-skan

teknovationNr. 11 - 2021   Det blev en begivenhedsrig hi’21-messe for MTS Randers, hvor måle-virksomheden kunne præsentere en række af de seneste teknologier i porteføljen til løsning af aktuelle kundeproblematikker.


MTS Randers A/S, der siden 1992 har specialiseret sig i geometrisk og metrologisk måleudstyr til metal- og plastindustrierne, var i år igen på plads på forrige uges hi-messe.

Årets industrimesse i Herning var traditionen tro en oplagt mulighed for Randers-virksomheden at servicere både de meget store og de lidt mindre kunder, og det gik over forventning, fremhæver indehaver Jørgen Nielsen.

På standen havde han derfor i år valgt at medtage og live-demonstrere et produkt, der netop er blevet introduceret i virksomhedens sortiment, døbt StyliCleaner.

”Med StyliCleaner er det muligt automatisk at rense de benyttede probetaster/styli, også under 3D-koordinatmåleprocessen,” fortæller Jørgen Nielsen i det aktuelle Teknovation, og han fortsætter:

”Det sker med en kombination af trykluft og vaskemiddel, som fjerner snavset på bare 30 sekunder. Med produktet behøver brugeren desuden ikke rense dem manuelt. Dermed forsvinder en procedure, der er meget tidskrævende, og som kræver omkalibrering af alle tasterne”.

Læs hele den spændende artikel i online-udgaven, der er tilgængelig ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik