Teknovation Logo
robot

 
  • Årets Wenzel EMO-slogan er: 'Innovations in metrology'.

13. september 2021, kl. 07:32 

Wenzel-premiere på GT-serien

teknovation Målemaskinproducenten Wenzel deltager i årets store internationale messebegivenhed for den spåntagende industri, den 4. til 9. oktober i Milano, med blandt andet en live-premiere.


Den tyske metrologispecialist Wenzel løfter nu sløret for virksomhedens standkoncept og en række af de maskiner, der vil være på udstilling, når det snart går løs i Fiera Milano-hallerne til EMO Milano 2021-messen.

Først og fremmest bliver der premiere på virksomhedens Wenzel GT-serie af gearmålemaskiner, der for første gang vises live på en messe.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge producenten, vil det på standen endvidere være muligt at opleve, hvordan fuld proceskontrol langs produktionslinjen med øge kvalitet og effektivitet til følge kan opnås ved hjælp af firmaets ClosedLoop-koncept.

Dertil vil en bred vifte af industrielle metrologiløsninger, der kan mestre næsten enhver måleudfordring, blive præsenteret.

Nærmere bestemt handler det (Ud over GT-serien) om maskinmodeller inden for områderne koordinatmålemaskiner, industial CT-skanning og Shop Floor-integrerede processer.

Wenzel-målemaskiner og tlhørende udstyr forhandles i Danmark af Metrlogidivisionen ved Kyocera Unimerco.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik