Teknovation Logo
robot

 
  • Til maj er det tid til Control 2020-messen i Stuttgart, hvortil FVM arrangerer tur den 5. til 7. maj.

27. januar 2020, kl. 08:31 

Næsten udsolgt på FVM-tur til Control

Traditionen tro arrangerer FVM en rejse til Control 2020-messen, der løber af stablen i starten af maj. I år er turen reduceret fra fire til tre dage; fra 5. til 7. maj, oplyser arrangørene, der samtidig konstaterer, at den næsten er fuldt booket.


Sædvanen tro arrangerer Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, for 27. gang en grupperejse til Control-messen, der afholdes for 34. gang i Stuttgart, i år fra 5. til 8. maj.

Årets rejse er, ifølge arrangørerne, grundet rejsekomplikationer med SAS, reduceret til tre dage, og der vil være en mellemlanding i Zürich på omkring en time.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det har dog ikke betydet noget for antallet af tilmeldinger, da turen nu næsten er fuldt booket, fremhæves det.

Hotelopholdet sker på et fire-stjernet hotel beliggende ved porten til den gamle bydel i Tübingen, hvorfra en bus vil fragte deltagerne frem og tilbage til messehallerne.

Control er en af verdens førende messer på området for kvalitetssikring og giver de omkring 29.000 besøgende fra cirka 98 lande det største overblik over udstyr og metoder til kvalitetssikring og måling, som en messe i øjeblikket kan tilbyde, understreger FVM.

Der er mulighed for at finde udstillere inden for områderne Measuring Technology, Material Testing, Analytical apparatus, Optoelectronics QA-systems/service og mange andre, påpeges det.

Se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik