Teknovation Logo
robot

 
  • At kende måleusikkerheden er udgangspunktet for valg af måleproces og det tilhørende måleudstyr. Der kan tjenes penge på at kende den, da man ofte kan nøjes med et billigere måleudstyr og/eller en hurtigere måling. Det fremhæver arrangørerne vedrørende den kommende temadag.

21. januar 2020, kl. 16:47 

Kyocera Unimerco fortæller om den rigtige måleproces

Programmet for FVM's temadag om måleusikkerhed og dens indflydelse på produktionsresultatet 29. januar er nu på plads. På oplægsholderlisten er blandt andre Dann Petersen fra Kyocera Unimerco. 


Den 29. januar holder for Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, temadag om måleusikkerhed og dets indflydelse på produktionsresultatet på Hotel Comwell Korsør.

Nu er temadagens program helt på plads og blandt oplægsholderne finder interesserede Dann Petersen fra Kyocera Unimerco, der vil fortælle om 'den rigtige' måleproces ud fra en produktionsvirksomheds kontrolplan.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dann Petersen er salgstekniker med ansvarsområdet inden for måletekniske løsninger på Sjælland og Fyn. Hans opgaver i det daglige inkluderer kalibrering, måleteknisk service, vejledning om måleteknik samt om en bred palette af udstyr til geometrisk opmåling herunder test af træk, tryk og moment.

Blandt de øvrige oplægsholdere er Lasse Ahm fra Lasse Ahm Consult, der vil fortælle om elementer der skal tænkes på, når et nyt produkt skal fremstilles, Lars Nielsen fra DFM, hvis oplæg handler om måleusikkerhedsbudget, og hvordan det opstilles, Jesper Kolding fra FVM og Jørgen Meinertz fra Metrologic ApS, der taler om forskelle mellem MSA, målekapabilitet og måleusikkerhedsbudgettet. Endelig giver Mia Frosch Mogensbæk Foverskov fra Coloplast sit besyv med om beregning af måleusikkerheden på en alternativ (attributiv) måleproces.

Som prikken over i'et får deltagerne et esemplar af FVM’s Kapabilitetsbog med sig hjem, fremhæver arrangørene fra FVM.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik