Teknovation Logo
robot

 
  • FVM inviterer nu atter til de internationalt anerkendte AUKOM-kurser.

9. oktober 2019, kl. 07:16 

FVM klar med de næste AUKOM-kurser

Det internationalt anerkendte AUKOM-forløb, er kurser, som udbydes i nu mere end 20 lande inden for geometrisk måleteknik, og herunder også i Danmark, hvor de næste kurser holdes i de kommende uger.


Medlemmer af Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, og øvrige med interesse i måleteknik inviteres nu atter til de internationalt anerkendte AUKOM-kurser, der i Danmark afvikles af FVM i de kommende uger.

Fuldfører man, får man et internationalt anerkendt bevis på sin måletekniske viden, fremhæver FVM, der afvikler kurserne i Danmark, på fuldstændig ens vilkår med udbydere i mere end andre 20 lande Worldwide. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De certificerede har bestået en prøve, så man kan dokumentere, at man har tilegnet sig en viden, som er på samme niveau som mere end 25.000 personer, der allerede har gennemført uddannelsen og bestået prøverne. 

Hos FVM oplever man, at uddannelsen er efterspurgt, specielt hos de sydlige naboer, hvor store virksomheder begynder at spørge efter, om underleverandørens måleteknikere har et AUKOM certifikat.

Det betyder også, at mange produktionstekniske skoler og læreanstalter i Tyskland og Frankrig er begyndt af afholde AUKOM-kurser, som en vigtig del af undervisningen af produktionsteknikere i måleteknik.

Som deltager i FVM´s kurser får man en mappe med alle de gennemgåede slides (alt i alt mere end 3.000), som efterfølgende kan tjene som kilde til måleteknisk viden. Denne kursusdokumentation opdateres løbende, så den afspejler den seneste udvikling inden for måleteknikken som for eksempel information om fotometri og CT-skanning. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media