Teknovation Logo
robot

 
  • Den seneste version af Hoffmann Garant målemikroskopet MM1 tilbyder sig med op til ti gange større billedfelt end hidtil.

17. september 2019, kl. 07:19 

Op til ti gange større billedfelt

Hoffmann Group meddeler, at Garant målemikroskopet MM1, der har været i markedet i 13 år, og løbende er blevet forbedret siden sin introduktion, nu igen lanceres i en opgradering, der tilbyder op til ti gange større billedfelt end hidtil.


Garant MM1-målemikroskopet i den aktuelt lancerede opgradering kombinerer et 6,4 megapixel-kamera med en særlig optisk linse, og kan derved tilbyde et op til ti gange større billedefelt ved samme nøjagtighed end forgængermodellen.

En Intel i7-processor bringer billederne hurtigt og skarpt op på monitoren. Derved er det muligt at arbejde mere produktivt. Uden på giver en særlig hætte i eloxeret aluminium målemikroskopet et optimeret udseende, anføres det videre.  

Målemikroskopet er opdateret "hele vejen rundt" i sammenligning med forgængermodellen. Ved udførelsen med motorzoom-objektiv er billedfeltet fem gange, og med fast op til ti gange støtte.

I stitching-modus kan man måle større emner automatisk, idet stitching-modus er udvidet med funktionen "Følg konturen". Ved måleborde med CNC-styring er systemet derfor i stand til at optegne selv fuldstændigt ukendte emners konturer, skridt for skridt. På den måde er det muligt at anvende CNC-styringen effektivt til enkeltmålinger af større emner samt til indlæringen af næste måleprogram. Takket være en tilføjet lærefunktion registreres konturerne også ved selv dårlige lysforhold, påpeger Hoffmann.

Målemikroskopet kan efter brugerens valg fås med fast optik, raster- eller motorzoom og standardmæssigt udstyret med et manuelt indstilleligt målebord. Optionalt kan kunden også købe apparatet med et CNC-styret målebord samt en taktil føler. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik