Teknovation Logo
robot

 
  • Tristan Schubert vil berøre Werths seneste løsninger inden for CT-skanning ved 7. CIA-CT konference, som holdes hos DTU Mekanik.

11. juni 2019, kl. 07:17 

7. CIA-CT konference med CT-skanning

DTU Mekanik holder torsdag den 13. juni, den 7. CIA-CT konference, hvor emnet er “Industrial Applications of Computed Tomography”, og herunder det seneste inden for CT-skanning.


Torsdag er det tid for 7. CIA-CT-konference, som i år holdes hos DTU Mekanik. Det overordnede emne er denne gang “Industrial Applications of Computed Tomography”.

På konference vil deltagerne således få adgang til de seneste løsninger inden for brugen af ​​Computed Tomography (CT) til dimensionel metrologi i industrien.

Konferenceprogrammet omfatter 11 internationale eksperter og industrielle brugere af CT samt producenter af CT-skannere, heriblandt Tristan Schubert fra Werth Messtechnik, der holder et af indlæggene, oplyser den danske Werth-forhandler, Metrologic.

Nogle af de emner, der vil blive belyst på konferencen er udfordringer og løsninger i relation til brug af CT i forbindelse med Industrie 4.0, additiv fremstilling, kvalitetsstyring, multimaterialeemner, mikroindsprøjtning og medicinske implantater.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik