Teknovation Logo
robot

 
  • Øverste CEO i Hexagon-koncernen, Ola Rollén, glæder sig over tilkøbet af den tyske kalibreringsvirksomhed Etalon.

7. januar 2019, kl. 08:26 

Etalon opkøbt af Hexagon

Hexagon-koncernen meddeler, at man har opkøbt alle aktier i den tyske kalibreringsvirksomhed Etalon, som vil blive implementeret i divisionen Hexagon Manufacturing Intelligence. 


Kalibreringsvirksomheden Etalon, der har hovedsæde i tyske Braunschweig, er det seneste opkøb i Hexagon-koncernen, som vil implementere aktiviteterne i divisionen Hexagon Manufacturing Intelligence, oplyser øverste Hexagon-chef, CEO Ola Rollén.

Ola Rollén venter at Etalon som en del af Hexagon vil ekspandere sin position inden for særligt CNC-maskinkalibrering, ud over at tilkøbet naturligt medfører, at Hexagon nu spreder sin strategi yderligere, ikke mindst inden for digitalisering mellem bearbejdningsteknologi og målemaskiner.

Etalon er grundlagt i 2004, og beskæftiger ved årsskiftet cirka 25 medarbejdere, der alle har deres kompetencer inden for kalibrering og metrologi i forhold til produktionsteknologi.

Kundesegmentet har hidtil primært været support af virksomheder inden for fly- og aerospaceindustrierne såvel som generel maskinteknologi og øvrige produktionsvirksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik