Teknovation Logo
robot

 
  • CUBE-R er integreret med Metrologic Groups avancerede 3D-målerprogrammerings- og inspektionssoftwarepakker: Silma og Metrolog X4 i-Robot. Virksomheden vil bruge centret til at vise, hvordan brugerne kan udnytte teknologier som CUBE-R i deres produktion og bedre sætte Creaform i stand til at reagere på branchens behov, fremhæves det.

31. oktober 2018, kl. 15:53 

Creaform indvier europæisk democenter

Den canadiske producent af portabel og automatiseret 3D-skanningsteknologi Creaform har netop indviet et demonstrations- og benchmarkcenter i Stuttgart.


Med åbningen af et demonstrations- og benchmarkcenter i Stuttgart tager canadiske Creamform næste skridt i lanceringen af virksomhedens koordinatmålemaskine til 3D-skanning, CUBE-R, der i foråret havde verdenspremiere på Control 2018-messen i Stuttgart.

Virksomheden tilbyder enheden som et alternativ til de 3D-koordinatmålemaskiner, der typisk anvendes inden for eksempelvis automobilindustrien til opmåling af plade-, støbe- og kompositemner med videre.

Med disse ambitioner er der tale om en større satsning fra producenten, der med centret vil give de europæsiek kunder med særlig vægt på leverandører og producenter inden for automobilindustrien et sted de kan gå hen for at få verificeret, at teknologien passer til deres behov, konstateres det.

I Danmark forhandles Creaforms produkter af Kvejborg ApS.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik