Teknovation Logo
robot

 
  • Professor Alistair Forbes, National Physical Laboratory, NPL, ser frem til workshoppen 20. september, og håber her at møde erfarne målefolk, der kan give relevante input til den kommende standard for måleusikkerhed.

12. september 2018, kl. 18:34 

Standard for måleusikkerhed i fokus

Ved en Workshop den 20. september er der mulighed for erfarne danske brugere til at indflydelse på den kommende standard for måleusikkerhed.


Teknologisk Institut inviterer i samarbejde med Zeiss operatører og kvalitetsfolk til en workshop på Teknologisk Institut den 20. september i forbindelse med en kommende standard for måleusikkerhed.

Med er også professor Alistair Forbes fra National Physical Laboratory i England, NPL, der er leder af den gruppe, der skal skrive oplægget til revidering af nuværende målestandarder EN Iso 15530 samt EN Iso 14253-2. Disse blev udgivet for 20 år siden og har af flere årsager ikke været brugbare. 

Teknologisk Institut er med i den internationale gruppe, der skal stå for forarbejdet til disse revideringer. Målet er, at skabe et grundlag for industriens fremadrettede måde at beregne måleusikkerhed for 3 koordinatmålemaskiner ved måling på rigtige emner.

Brugerne har ved workshoppen således en enestående chance for at være med og påvirke indholdet og processen for oplægget. Alistair Forbes glæder sig således til at få input fra erfarene brugere, så den kommende standard bliver en succes, understreger arrangørerne. 

Workshoppen finder sted 20. september, klokken 10 til 15 hos Teknologisk Institut i Høje Tåstrup. Deltagergebyret er kroner 1.750.-


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik