Teknovation Logo
robot

 
  • Det komplette Absolute Arm-sortiment er nu tilgængeligt hos lokale repræsentanter for Hexagon over hele verden, og de første enheder leveres i september, fremhæver producenten.

27. august 2018, kl. 15:33 

Stor designændring af Absolute Arm

Svenske Hexagon er på banen med en opdateret udgave af virksomhedens sortimentet af bærbare målearme, og betegner moderniseringen som den største, siden den første udgave lanceredes for otte år tilbage.


Efter et grundig arbejde med at redesigne en af verdens mest benyttede værktøj til emneopmåling, er Hexagons ROMER Absolute Arm nu blevet moderniseret for at imødekomme aktuelle behov hos nutidens metrologibrugere, fremhæver metrologigiganten Hexagon.

Virksomheden lancerer nu opfølgeren i markedet under divisionen Hexagon Manufacturing Inteligence med det opdaterede produktnavn 'Absolute Arm' og nævner en række innitiativer såsom forbedret brugervenlighed og alsidighed uden at gå på kompromis med hastighed eller præcision, påpeges det.

En funktiontionaltet, der skiller sig særligt ud på Absolute Arm i forhold til forgængeren, er et modulært håndledsdesign. Dette gør det muligt at tage bort både laserskanner RS5-enheden og pistolgrebet, hvilket letter opmåling i lukkede rum.

Der er også blevet tilføjet et udvalg af forskellige grebsstørrelser at vælge imellem for at sikre, at de passer alle brugere. Endvidere har håndledet fået et display, der giver mulighed for direkte oversigt over måleresultater, profilændringer og kalibreringsdata, hvilket betyder, at brugerne ikke behøver at flytte deres opmærksomhed fra armen over på styringen.

"I løbet af de seneste otte år har vi modtaget meget positiv og konstruktiv feedback fra vores kunder, og forhåbentlig vil de se, hvordan dette har påvirket vores nye design," siger produktchef for Absolute Arm-serien, og fortsætter:

"Mange kunder har sagt, at de har behov for at foretage opmålinger på mindre plads, i hulrum og inde i komplekse fiksturer, og det er den slags information direkte fra brugerne, der har fået os til at skabe den nu mest kompakte skanningskonfiguration på markedet i dag."

Med lanceringen omfavner producenten endvidere alle nøglefunktioner fra den tidligere generation, hvilket omfatter Absolutte Encoders, der eliminerer referencetidspunktet og opvarmning og diagnostikrapportering samt rotationsgreb med lav friktion og et unikt modvægtssystem, der letter mobilitet og måling. En anden bemærkelsesværdig funktion, der er bevaret, er muligheden for at måle ved fuld hastighed uden at reducere præcisionen, påpeges det.

Endelig er Absolute Arm-modellerne nu også tilgængelige i en seks-akset version designet til dedikerede probeapplikationer. Inden for denne kategori er også til tilkomne Absolute Arm Compact, der overtager den tidligere ROMER Absolute Arm Compact som denm ifølge producenten, mest præcise bærbare målarm i verden med en nøjagtighed inden for en tolerance på seks my-meter.

Hele Absolute Arm-serien er tilgængelig i syv størrelser, måleområde fra 1,2 til 4,5 meter og tre præcisionsniveauer, hvilket resulterer i 36 unikke armkonfigurationer, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik