Teknovation Logo
robot

 
  • GOM medbringer på Control 2018-messen det helt store setup med både manuel og automatiseret 3D-skanning heriblandt ATOS ScanBox 8, som kan skanne et helt karosseri.

20. marts 2018, kl. 15:48 

Zebicon hos GOM på Control 2018

Danske Zebicon vil stå klar til at give en rundvisning på GOM-standen, når Control 2018-messen i Stuttgart løber af stablen den 24. til 27. april.


Control-messen i Stuttgart er den vigtigste messe inden for opmåling og kvalitetskontrol, hvor mere end 900 udstillere fra hele verden er samlet på et sted.

Zebicons leverandør af måleudstyr, GOM, er repræsenteret på Control-messen igen i år med det helt store setup, som også den danske forhandler under messen vil være med til at introducere.

GOM medbringer hele paletten af måleudstyr heriblandt flere lanceringer, som bliver frigivet i forbindelse med messen. På GOM-standen vil man blandt andet kunne opleve alt fra manuel 3D-skanning til de store automatiserede løsninger. Herudover præsenteres optisk koordinatmåling, deformationsanalyse og materialetest, samt GOMs forskellige softwarepakker til analyse og inspektion.

GOM udstiller i Hal 3, hvor Zebicon står klar til at tage imod de danske besøgende og give en rundvisning på standen. Det er muligt at booke en tid til at mødes med Zebicons salgsteam på messen og få en mere målrettet præsentation af GOMs systemer ud fra konkrete virksomhedsbehov., oplyser den danske forhandler.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik