Teknovation Logo
robot

 
  • DFM overtager pr. 1. marts Termometrilaboratoriet ved DTU Risø, oplyser DFM-direktør Michael Kjær.

13. februar 2018, kl. 15:57 

DFM overtager Termometrilaboratoriet

Pr. 1. marts overtager DFM A/S Termometrilaboratoriet ved DTU Risø, som siden etableringen i 1978 har været blandt de førende udbydere af akkrediterede kalibreringsydelser inden for kontakttermometri i Danmark.


DFM A/S meddeler, at man overtager Termometrilaboratoriet ved DTU Risø pr. 1. marts.

Termometrilaboratorie har siden etableringen i 1978 været blandt de førende udbydere af akkrediterede kalibreringsydelser inden for kontakttermometri i Danmark. Laboratoriets aktiviteter vil fortsætte uændret på Risø indtil 1. marts 2019, hvorefter aktiviteterne flyttes til DFM’s faciliteter i Hørsholm.

”Termometrilaboratoriet er kendt for at levere ydelser af meget høj kvalitet, og DFM er stolte over at få muligheden for at styrke og videreudvikle aktiviteterne i tæt samarbejde med laboratoriets dygtige medarbejdere,” udtaler DFM-direktør Michael Kjær, og fortsætter:

”DFM er den førende udbyder af avancerede metrologiske ydelser i Danmark, og overtagelsen øger vores udbud af ydelser, og giver endnu bedre muligheder for at supportere vores kunder i fremtiden”.

Kim Dam-Johansen, institutdirektør og professor ved Institut for Kemiteknik, udtaler:

”Termometrilaboratoriet har været en del af DTU Kemiteknik siden 2012. Jeg er imponeret over medarbejdernes evne til at drive en effektiv kalibreringsaktivitet med et højt service- og kvalitetsniveau. Instituttet har vurderet, at Termometrilaboratoriet vil kunne udvikle sig væsentligt i regi af DFM, og vi vil derfor overføre kalibreringsaktiviteterne til DFM og etablere et nært samarbejde mellem DFM og DTU Kemiteknik”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik