Teknovation Logo
robot

 
  • "Ejeren af RM Plast har en livslang erfaring indenfor sprøjtestøbning, og vi har de seneste år brugt ham som konsulent, når vi har stået overfor produktionstekniske udfordringer. Derfor kender vi i forvejen hinanden rigtig godt, og jeg er sikker på, at både Pack Tech og RM Plast kommer til at høste mange frugter af dette samarbejde," udtaler Christian Jensen.

3. juni 2016, kl. 07:23 

Bornholmer skal overtage Kina-ordre

Størstedelen af virksomheden Pack Techs emballageløsninger fremstilles i dag i Kina, men med en investering i RM Plast er der udsigt til, at dele af produktionen flyttes til Bornholm.


I 2001 traf Pack Tech en beslutning om at flytte produktionen til Kina, men for nylig har virksomheden købt halvdelen af RM Plast i Klemensker på Bornholm for at få direkte adgang til europæisk produktionskapacitet, skriver Plastindustrien.

Dele af Pack Techs produktion af eksempelvis sæbedispensere skal således foregå på Bornholm, men i første omgang skal RM Plast udvikles.

"RM Plast er en mindre virksomhed, der har en masse knowhow, men hvor der også er udviklingspotentiale. Her og nu kan vi med RM Plast lave mange teststøbninger hurtigt, da RM Plast er lokaliseret i Danmark," udtaler direktør for RM Plast, Christian Jensen, og fortsætter:

"Over de næste tre år er det meningen at udvikle RM Plast således, at virksomheden kommer op på minimum fyrre sprøjtestøbemaskiner mod elleve maskiner i dag."

Målet er, at Pack Tech inden for tre til fem år skal have produktion på Bornholm, da det giver en væsentlig konkurrencemæssig fordel at kunne nedsætte produktionstiden med flere uger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik