Teknovation Logo
robot

 
  • Pr. årsskiftet tiltræder Annette Stube som bæredygtighedschef ved LEGO-koncernen.

28. september 2023, kl. 06:51 

Annette Stube bliver LEGO-bæredygtighedsdirektør

LEGO A/S har med virkning fra årsskiftet sikret sig ansættelsen af Annette Stube som bæredygtighedsdirektør, og løfter dermed bæredygtighed helt op på koncerndirektionsniveau.


Børsen skriver i torsdags-udgaven, at LEGO nu har hyret den tidligere bæredygtighedschef i A.P. Møller-Mærsk, nuværende bæredygtighedsdirektør og Vice President ved Stora Enso, Annette Stube, og løfter dermed bæredygtighed helt op på koncerndirektionsniveau, idet Annette Stube pr. 1. januar tiltræder som bæredygtighedsdirektør, CSO.

Udnævnelsen er en del af koncernens overordnede ambition på området, understreger CEO Niels B. Christiansen, der fremhæver, at man som koncern har gjort betydelige fremskridt på bæredygtighedsfronten, men der er meget mere at gøre, og her glæder han sig over at kunne tiltrække en kapacitet som Annette Stube.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Annette Stube medbringer mere end to årtiers erfaring med bæredygtighed. Ud over de seneste cirka tre år ved Stora Enso, og før det godt ti år hos Mærsk har hun også arbejdet med bæredygtighed før det ved Novo Nordisk. Desuden er hun i spidsen for Verdensnaturfonden, WWF, som formand, og udnævnt til adjungeret professor ved Copenhagen Business School.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik