Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustriens direktør Thomas Drustrup glædede sig over fremmødet til indvielsen af Plastic Pavilion onsdag eftermiddag.

21. juni 2023, kl. 17:22 

Plastic Pavilion er nu indviet

Plastindustrien tog aktiv del i åbningen af Plastic Pavilion på Gl. Strand, centralt i København, og gæsterne ved indvielsen blev også de første til at få en rundtur i universet.


Sidst på dagen onsdag tog Plastindustrien imod ved Plastic Pavilion på Gl. Strand, der nu står klar til nogle aktive uger, hvor der efter den nu veloverståede Kick Off-event for alle aktiviteterne og arrangementerne, som Plastic Pavilion vil danne ramme i ugerne der følger, frem til og med den 14. juli.

Den omfatter dels en udstilling med produkter, løsninger, fakta og budskaber om plastens muligheder og udfordringer i den grønne omstilling af byggeriet og vores samfund og hertil et eventprogram – særligt under UIA Word Congress of Architects fra den 2. til 6. juli – med morgenmøder, receptioner, talks, debatter, medlemsmøder, rundvisninger og meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Plastindustrien inviterer alle til at besøge Plastic Pavilion , som er en del af UIA World Congress of Architects, initieret og lanceret af Arkitektforeningen og UIA Verdenskongressen for Arkitekter 2023 i samarbejde med Københavns Kommune og By & Havn, understregede direktør Thomas Drustrup ved indvielsen.

Herefter gav arkitekt Mikkel Møller Roesdahl en introduktion om visionerne bag projektet. Mikkel A. Thomassen, partner i Smith Innovation, fortalte, hvordan plast kan bruges i fremtidens byggeri.

Og så blev der opfordret til, at man booker en guidet rundvisning i udstillingen, så man kan få det hele med.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik