Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustrien har fået bistand fra Benny Walsøe Pedersen og Plastmontøren ApS samt eleverne fra Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser til at hjælpe med opsætningen på Gl. Strand, centralt i København.

13. juni 2023, kl. 14:16 

Nu rejses Plastic Pavillon

Som tidligere omtalt, så rejser Plastindustrien og samarbejdspartnere en Plastic Pavilion ved Gl. Strand i København, i forbindelse med UIA Word Congress of Architects, der i år holdes i København, fra den 2. til 6. juli. Der er indvielse af initiativet den 21. juni klokken 12.


I næste uge er der officiel indvielse af Plastic Pavilion, som Plastindustrien og samarbejdspartnere som af Plastmontøren, SP Group, Primo, EPS-branchen og VinylPlus, som tidligere står bag.

Og netop i disse dage er der derfor travlhed på Gl. Strand, hvor byggeriet af Plastic Pavilion er gået i gang, anført af Benny Walsøe Pedersen og Plastmontøren ApS samt af eleverne fra Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, der hjælper med opsætningen, oplyser Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Således ventes alt at være på plads til åbningsreceptionen den 21. juni , som er det officielle Kick Off-event for alle de aktiviteter og arrangementer, som Plastic Pavilion vil danne ramme i ugerne der følger, frem til og med den 14. juli.

Den omfatter dels en udstilling med produkter, løsninger, fakta og budskaber om plastens muligheder og udfordringer i den grønne omstilling af byggeriet og vores samfund og hertil et eventprogram – særligt under UIA Word Congress of Architects fra den 2. til 6. juli – med morgenmøder, receptioner, talks, debatter, medlemsmøder, rundvisninger og meget mere.

Plastindustrien inviterer alle til at besøge Plastic Pavilion , som er en del af UIA World Congress of Architects, initieret og lanceret af Arkitektforeningen og UIA Verdenskongressen for Arkitekter 2023 i samarbejde med Københavns Kommune og By & Havn.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik