Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustrien opfordrer alle relevante medlemmer til at komme med input via det spørgeskema, som Kommissionen netop har udsendt. Spørgeskemaet har frist for besvarelser sidst i februar.

24. januar 2023, kl. 16:22 

EU-regulering på vej om pellets

Det forventes, at EU-kommissionen kommer med et samlet udspil på området mikroplast, herunder håndteringen af pellets, til foråret 2023, fremhæver brancheorganisationen Plastindustrien.


I den forbindelse har EU-kommissionen udsendt et spørgeskema, som Plastindustrien opfordrer relevante medlemmer til at besvare.

Spørgeskemaet er specifikt målrettet plastvirksomheder, der er i direkte kontakt med pellets.

Spørgsmålene vedrører virksomheders erfaringer med at begrænse spild af pellets, omkostninger ved sådanne tiltag, tilslutning til Operation Clean Sweep, OCS.

Herudover er der flere eksempler på mulig fremtidig lovgivning på området beskrevet, hvilket der ligeledes er mulighed for at kommentere på, påpeger brancheorganisationen.

Sideløbende med Kommissionens arbejde er de europæiske organisationer Plastics Europe og EuPC ved at lancere den kommende certificering af OCS. I spørgeskemaet omtales denne kommende certificering OCS-plus, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik