Teknovation Logo
robot

 
  • "Jeg håber, at mange finder vejledningen nyttig, så det bliver nemmere at træffe grønne faglige valg i praksis," siger miljøpolitisk chef Christina Busk, som har bidraget til vejledningen.

12. januar 2023, kl. 13:18 

Opdateret indkøbsvejledning på plastområdet

Sammen med Aarhus Kommune har Plastindustrien lavet en opdateret indkøbsvejledning på plastområdet, døbt 'Plastvalg med cirkulær tilgang – mindre forbrug og mindre affald'.
 


Indkøbsvejledningen skal hjælpe offentlige og private indkøbere med at træffe de bedste og mest bæredygtige valg i forbindelse med indkøb og udbud af plast.

Den har således information og fakta om cirkulær økonomi, genanvendelse, plasttyper, produkteksempler og affaldstyper, fremhæver Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Konkret fungerer den som et opslagsværktøj og er lavet til alle dem, der køber eller udbyder produkter, der indeholder plast samt dem, der tager ansvar for cirkulært indkøb ved at genanvende ressourcerne og skabe mindre forbrug og mindre affald.

Første version udkom i starten af 2021, og nu har Aarhus Kommune og Plastindustrien arbejdet videre med indholdet i den reviderede udgave.

Det er muligt at dowloade vejledningen på Plast.dk-hjemmesiden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik