Teknovation Logo
robot

 
  • Zirq Solutions, der er ejet af Norsk Gjenvinning, blev etableret i november 2021 for at bidrage til den grønne omstilling med fokus på løsninger til genanvendelse af medicinsk affald.

12. december 2022, kl. 16:52 

Letbek-opkøb skal accelerere cirkulære satsning

Med opkøbet af plastproducenten Letbek ønsker Zirq Solutions at øge takten i virksomhedens forretningsmodel inden for bæredygtig omstilling af plastindustrien.


Zirq Solutions blev etableret i november 2021 for at bidrage til den bæredygtige omstilling af samfundet gennem at frembringe løsninger til genanvendelse af medicinsk affald.

Nu har virksomheden overtaget plastproducenten Letbek med henblik at udbygge denne positionen i Danmark, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Michael Bayer Thomsen, der aktuelt er direktør for Letbek, vil fra 1. januar 2023 fortsætte som direktør i Zirq Solutions, hvor han også bliver en større minoritetsaktionær.

Virksomheden forventer at behandle 1.000 tons medicinsk affald i år.

I 2021 åbnede firmaet et 2.000 kvadratmeter stort anlæg med produktionslinjer for dekontaminering og genanvendelse af klinisk medicinsk affald i Stenlille på Sjælland.

Og det skal udvides de kommede år både i Danmark og i andre lande.

"Vi kan sikre, at vi får de rette råvarer fra den danske lægemiddelsektor, forarbejde og genanvende materialet i Danmark, levere det som indhold til innovative cirkulærer løsninger – og levere til det europæiske marked. Sammen får vi en styrket viden og besidder afgørende kompetencer til som de første at tilbyder kunderne hele værdikæden i en cirkulær økonomi," konstaterer Michael Bayer Thomsen i forbindelse med opkøbet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik