Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustriens direktør Thomas Drustrup åbnede programmet for netværksdagen, og gjorde deltagerne opmærksomme på, at titlen dækker over, at man selv skal benytte sig af de øvrige deltagere, og netop netværke, for at få det fulde udbytte af dagen.

17. november 2022, kl. 15:48 

Velbesøgt netværksdag i Plastindustrien

Netværksdagen 2022 fandt torsdag sted på Hindsgavl Slot, hvor de deltagende repræsentanter fra Plastindustriens medlemsskare fik chancen for at hente viden og inspiration hos hinanden - ikke mindst, når det gælder energisituationen og bæredygtighed.


Efter frokost klokken 12 indledtes torsdag et tætpakket program på Plastindustriens Netværksdagen 2022 på Hindsgavl Slot.

Direktør Thomas Drustrup understregede fra start, at det at netværke, skabe yderligere relationer, få yderligere indsigt og viden, at blive inspireret og at blive klogere er nøgleord. Det gælder i forhold til kendte såvel som nye ansigter, fastslog han.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det alsidige program kom rundt om de største projekter i foreningen og dagsordener i branchen. Og hertil de fantastiske rammer til at netværke, indhente det forsømte med gamle branchekollegaer og til at lære flere at kende, opfordrede Thomas Drustrup.

Dagens nøgletemaer omfattede blandt andet energibesparelser og livscyklusanalyser, Planetary Plastic Pavilion, tiltrækning af faglærte og teknologi- og materialetrends i branchen.

Dagens program afsluttedes med middag, og her, såvel som i de øvrige indlagte pauser, blev der netværket på livet løs.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik