Teknovation Logo
robot

 
  • Der er ikke én løsning til at takle hele det globale problem med havplastforurening. Vi er meget opmærksomme på, at vores løsning skal gribe fat om problemet fra flere vinkler. Herunder at forbedre levestandarden i de områder vi arbejder i, fremhæver General Manager of Operations hos ReSea Project, Ann Sofie Gade.

24. november 2021, kl. 14:04 

ReSea fjerner 1.000 tons havplast

Danske ReSea Project har med deres lokaltforankrede løsning til at tackle havplastproblematikken på blot ti måneder fjernet 1.000 tons plastaffald fra hav og floder i Indonesien, fremhæver Plastindustrien.


Den danske virksomhed ReSea Project har i Indonesien etableret en opsamlingsløsning af plast i hav og floder, som inddrager lokalsamfundet (typisk fiskere).

Og i år er opsamlingsteamet, ifølge Plastindustrien, indtil videre vokset med 72 procent, og firmaet har netop rundet en markant milepæl, da mere end 1.000 tons plast nu er blevet fjernet fra naturen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt den marine plast som ReSea Project indtil videre har fjernet ser man typisk forbrugerplast så som plastposer, kopper, flasker, låg, sugerør, og forskellig indpakning. Et tydeligt resultat af det stigende globale forbrug af engangsplast og dårlig affaldshåndtering, påpeges det.

ReSea Project har sammen med organisationen IIF udviklet og lanceret et lokalt uddannelsesprogram, som indtil videre har omfattet flere end 1.600 elever på fem skoler omkring havbevaring og bedre affaldshåndtering.

Virksomheden er som blot den anden organisation i verden certificeret efter DNV’s Custody standard for reclaimed plastic from the hydrosphere. Med certificeringen skaber man gennemsigtighed og vished for, at plasten rent faktisk er fjernet fra hav eller floder, konstates det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik