Teknovation Logo
robot

 
  • Den 28. oktober afholder Plastindustrien og Aarhus Universitet Plastic Engineering Day 2021 på Campus Navitas i Aarhus.

20. oktober 2021, kl. 17:14 

30 udstillere ved Plastmessen 2021

Torsdag den 28. oktober løber det kombinerede Plastic Engineering Day og Plastmessen 2021-arrangement af stablen på Aarhus Universitet, fremhæver arrangørerne fra brancheorganisationen Plastindustrien.


Plastmessen finder sted fra om formiddagen forud for Plastic Engineering Day, og der vil være mulighed for at invitere kunder og andre interesserede til arrangementet. Studerende inviteres til at deltage hele dagen, påpeger arrangørerne.

Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra Controlled Polymers, PolyTech, Grundfos og Jabii.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På messedelen er over 30 udstillere klar.

Nærmere bestemt er der tale om LEGO, BASF, Grundfos, CemeCon Scandinavia, Distrupol, SAXE Hansen, Thermo Fisher Scientific, Rinco Ultrasonics Danmark, Dania Plast, Teknologisk Institut, Berry Superfos Randers, Plastcom, Schoeller Plast, Albis, Erteco, Elektro-Isola, Englmayer A/S, Polykemi, Controlled Polymers, Mouldflo, Nordic Polymers, Rias, BÖHME, Plixxent, Idé-Pro, Vink Moulding, Melitek, Labotek og Biesterfeld med flere.

"Vi er med som udstillere på Plastic Engineering Day/Plastmessen, da det er en god anledning til at møde både nuværende og potentielle kunder. Efter en lang periode med begrænset mulighed for at mødes fysisk så glæder vi os til at komme ud og tale med branchen," siger CEO i Plastcom og formand for Plastindustriens Råvaresektion, Lars Kaufmann.

Arrangementet er for virksomheder og studerende med interesse for plastbranchen. Deltagelse er gratis.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik