Teknovation Logo
robot

 
  • Bjarne Corydon er hovedtaler på Netværsdagen 2021.

14. oktober 2021, kl. 14:02 

Program til Netværksdagen 2021 på plads

Brancheorganisationen Plastindustrien byder 16. november ind til arrangementet Netværksdagen 2021. Det foregår denne gang sker med fysisk fremmøde på Hindsgavl Slot i Middelfart, hvor hovedtaler er tidligere finansminister, Bjarne Corydon.


Netværksdagen samler traditionen tro over hundrede repræsentanter fra den danske plastbranche til et arrangement med spændende faglige oplæg og selvfølgelig gode muligheder for at netværke, fremhæver arrangørene fra Plastindustrien.

Hovedtaler er den tidligere socialdemokratiske finansminister, Bjarne Corydon, der i dag er direktør og chefredaktør på Dagbladet Børsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han vil i sit oplæg blandt andet byde på en analyse af det fremtidige arbejdsmarked i Danmark, som er under kraftig forandring på grund af teknologiudviklingen, globalisering og mindre ungdomsårgange.

Nærmere bestem vil han komme med overvejelser om, hvordan virksomheder kan ruste sig til de udfordringer og muligheder, der allerede kan anes i horisonten.

Herudover gennemføres der fire forskellige faglige oplæg, der kan vælges ud fra interresse.

Disse er 'Skærp din kommunikation om bæredygtighed', 'Hvordan får vi flere faglærte til plastbranchen?', 'Sådan kommer du i gang med din CO2-kortlægning' og 'Teknologitrends og markedsudvikling i regenerat'.

Årets underholdning bliver leveret af Specialklassen, som udvikler comedy shows til blandt andet Zulu Comedy Galla og Radio4, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik