Teknovation Logo
robot

 
  • MELITEK er i gang med at udvide med to lagerhaller. Senere venter en ny produktionslinje, fremhæves det.

23. februar 2021, kl. 15:04 

MELITEK udvider i Nørre Alslev

På grund af stor efterspørgsel efter MELITEK's plastprodukter til den globale medicinalindustri er en udvidelse på 2.000 kvadratmeter nu undervejs, annoncerer virksomheden, ifølge brancheorganisationen Plastindustrien.


Specialisten inden for udvikling, produktion og salg af elastomer- og polymercompounds til sundhedssektoren MELITEK har taget første spadestik til endnu en udvidelse af fabrikken i Nørre Alslev.

Den første fase af udvidelsen består af i alt 2.000 kvadratmeter lager, der skal huse både produkter samt råvarer, fremhæves det.

Ifølge direktør og medejer, Melitek Kim Laursen, så så er baggrunden til ekspansionen øget vækst af virksomhedens produkter, der sælges globalt til medicinalindustrien.

I alt er to nye lagre planlagt til at stå klar i maj 2021, og dermed får firmaet mulighed for at opbevare yderligere 1.800 tons på fabrikken i Nørre Alslev.

Byggeprojektet er tildelt et lokalt entreprenørfirma, der med succes afsluttede virksomhedens seneste fabriksudvidelser i 2015 og 2018, fremhæves det.

Firmaet tilbyder en bred vifte af meliflex-materialer (PE, PP, TPE, TPO og COC baseret compounds), som produceres i henhold til ISO13485:2016 for medicinsk udstyr og god dokumentationspraksis i henhold til GMP.

Fabriksanlægget i Nørre Alslev består af tre linjer, kvalitetskontrolog vedligeholdes funktioner, der producerer i døgndrift med 12 timers skiftehold.

Endelig har virksomheden opnået et RECS-certifikat efter, at have skiftet til vedvarende energi, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik