Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Thomas Drustrup, Plastindustrien, er glad for aftalen med Tryg, hvor Plastindustriens kan få det rette miks af både nationale og internationale forsikringsløsninger til en konkurrencedygtig pris, fremhæver han.

13. januar 2021, kl. 10:38 

Tryg er Plastindustriens forsikringspartner

Pr. årsskiftet har Plastindustrien og Tryg indgået et forsikringssamarbejde, som skal sikre brancheorganisationens medlemmer adgang til attraktive forsikringsløsninger og mulighed for bonusudbetaling, fremhæver parterne. 


En aktuelt indgået samarbejdsaftale mellem Plastindustriens og Tryg betyder, at brancheforeningens medlemsvirksomheder tilbydes adgang til tilpassede forsikringsløsninger, rådgivning om skadesforebyggelse og mulighed for en særlig bonus, fremhæver direktør Thomas Drustrup, Plastindustrien:

"Vi er rigtig glade for, at vi har indgået en god aftale med Tryg, så vi fortsat kan tilbyde en attraktiv forsikringsordning til Plastindustriens mange medlemmer. Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der kan levere det rette miks af både nationale og internationale forsikringsløsninger til en konkurrencedygtig pris".  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Det har også haft indflydelse på vores valg af forsikringspartner, at Tryg er i stand til at skræddersy forsikringsløsninger, som er målrettet danske plastvirksomheder. Her tænker jeg blandt andet på erhvervsforsikring, kriminalitetsforsikring og cyberforsikring. Derudover har det også været vigtigt for os, at Tryg har et landsdækkende assurandørkorps samt en hurtig, effektiv og professionel skadesbehandling," fastslår Thomas Drustrup.

Hans Arnum, direktør for Erhverv Danmark i Tryg, glæder sig ligeledes til samarbejdet:

"I Tryg er vi både glade for og stolte over, at Plastindustrien har valgt Tryg. Vi ser frem til at byde Plastindustriens mange medlemsvirksomheder velkommen som nye kunder i Tryg".

Aftalen indeholder blandt andet elementer som personlig rådgivning, hurtig og effektiv skadehåndtering samt mulighed for bonus.

Plastindustriens over 275 medlemsvirksomheder vil i den kommende tid blive kontaktet direkte med nærmere information om aftalen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik