Teknovation Logo
robot

 
  • Sune Falk Frederiksen, Schoeller Plast A/S, og Maria Ankjær Svejstrup, LEGO System A/S, har begge hentet flere 12-taller ved Den jydske Haandværkerskole, som derfor behørigt har fejret dem.

9. oktober 2020, kl. 16:42 

12-taller ved Den jydske Haandværkerskole

Det kan være sin sag, at blive plastspecialist ved Den jydske Haandværkerskole. Når man så samtidig opnår 12 i den afsluttende projektopgaver, og undervejs også har hentet 12 i matematik-eksamen, så kipper skolen naturligt også med flaget.


De to, nu færdige plastspecialister, Sune Falk Frederiksen, Schoeller Plast A/S, og Maria Ankjær Svejstrup, LEGO System A/S, tog deres eksamen ved Den jydske Haandværkerskole forleden.

Og det med bravour og karakteren 12 i deres afsluttende projektopgaver til olastspecialist-eksamen med speciale i plastproduktion. 

De dygtige elever fik også 12 i deres matematik-eksamen og afslutter uddannelsen med karakteren 12/12, oplyser Den jydske Haandværkerskole.

Det næste hold plastspecialister startes op til november, og der er lige nu et par ledige pladser, oplyser Peter Kjærsgaard fra skolen videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik