Teknovation Logo
robot

 
  • Flemming Christiansen, der er plastingeniør og Market Development Manager i SP Group, er en af branchens mest erfarne og vidende praktikere. Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, er vært for webinaret.

17. september 2020, kl. 14:16 

Oplev plasthistorien med Danmarks 'Mr. Plast'

Plastindustrien har nu lagt det andet afsnit i en webinarrække frit tilgængeligt på nettet, hvor Danmarks 'Mr. Plast', ingeniør i SP Group, Flemming Christiansen, gennemgår plastudviklingen i Danmark gennem de seneste 100 år.


Flemming Christiansen fra SP Group, der blandt andet er blevet kaldt Danmarks 'Mr. Plast', giver nu et historisk tilbageblik på de første pionerer i dansk plasthistorie i en webinarserie på brancheorganisationen Plastindustriens hjemmeside.

Webinarrækken tager afsæt i bogen ’Plastteknologi – den danske fagbog om plast og plastproduktion’, der for nyligt udkom i en ny og 3. udgave.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Flemming Christensen har gennem 50 år oplevet udviklingen i dansk plastproduktion på tæt hold og betegner det 20. århundrede som plastens guldalder, hvor mange spændende materialer, virksomheder og opfindelser så dagens lys og blev grundlaget for en væsentlig del af den danske industriproduktion.

Aktuel er der tale om det andet afsnit i en række af webinarer, hvor han fortæller om udviklingen af den danske plastbranche med fokus på emner som produktionsformer, materialer og applikationer gennem tiden, krydret med konkrete eksempler.

Se de offentligjorte afsnit her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik