Teknovation Logo
robot

 
  • De fem nominerede til Plastprisen 2020 er 100 procent Recycled Flamingo, Evolve by Faerch, Gravenhorst Plast, Letbek og PureSound.Vinderen afsløres i år den 10. november.

8. september 2020, kl. 07:18 

Fem nominerede til Plastprisen 2020

Plastindustrien har offentliggjort de fem nominerede til Plastprisen 2020,  hvor vinderen skal findes blandt 100 procent Recycled Flamingo, Evolve by Faerch, Gravenhorst Plast, Letbek og PureSound.


De fem nominerede virksomheder/produkter til Plastprisen 2020 er henholdsvis 100 procent Recycled Flamingo (BEWiSynbra), Evolve by Faerch, Gravenhorst Plast, Letbek og PureSound (Bramming Plast-Industri), oplyser Plastindustrien, der siden 1987 har uddelt prisen som en hyldest af de ekstraordinære præstationer i den danske plastbranche.

Brancheforeningen har i år modtaget en lang række stærke bud på potentielle prismodtagere, hvorefter Plastindustriens bestyrelse nu har udvalgt fem nominerede, oplyser administrerende direktør Thomas Drustrup, Plastindustrien:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Jeg er rigtig glad for, at det igen i år er et enormt skarpt felt af nominerede, som bejler til at modtage Plastprisen. Vi har i branchen utroligt meget innovation og øget genanvendelse i fokus, og det er en udvikling, som de fem nominerede er gode repræsentanter for," siger Thomas Drustrup, og fortsætter:

"Vi vil som brancheforening gerne være med til at skabe et mere nuanceret og realistisk syn på plast og de danske plastvirksomheder. Det gør vi blandt andet ved at uddele Plastprisen, som er en oplagt anledning til at fortælle om, hvordan branchen arbejder benhårdt med innovativ produktudvikling og nye grønne løsninger". 

Det er nu op til Plastindustriens medlemmer at afgøre, hvem af de nominerede, der skal løbe med æren, en statuette og en check på 50.000 kroner, når vinderen af Plastprisen 2020 afsløres den 10. november.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik