Teknovation Logo
robot

 
  • Arrangementet er planlagt i samarbejde med Danmarks miljøteknologiklynge CLEAN.

4. august 2020, kl. 14:16 

Hør det seneste om kemisk genanvendelse

Den 27. august holder Plastindustrien en deltagerbegrænset konference om et at hedeste emner inden for plastindustrien i form af kemisk genanvendelse af genbrugsplast.


Med konferencen 'Kemisk genanvendelse af plast – en vej til en cirkulær fremtid?' ønsker brancheorganisationen Plastindustrien at byde ind med et spændende program om et af de mest omtalte indsatsområder for bramchen.

På dagen bliver der sat spot på, hvad kemisk genanvendelse egentlig er, hvilke muligheder der introduceres med de forskellige tilgange på området. Dertil ønker arrangørerne at sætte fokus på, hvilken rolle området kommer til at spille i overgangen til cirkulær økonomi på plastområdet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kemisk genanvendelse skaber nærmere bestemt nye muligheder for at opnå målet om højere genanvendelsesrater genenm at giver et udvidet potentiale for at udnytte flere typer plastaffald og producere genanvendt plast med utrolig gode egenskaber og brede anvendelsesmuligheder.

Men der er også udfordringer både lovgivnings- og teknologimæssigt, der gør, at fremgangsmåden endnu ikke ses i industriel skala.

Dagens oplægsholdere kommer fra en bred vifte af virksomheder, forskere, beslutningstagere og rådgivere, og de stiller skarpt på hele spektret inden for udvikling, muligheder, potentiale, samt de udfordringer og barrierer, der eksisterer.

Oplægsholderne er foreløbig:

Mohammad Hayatifar, Secretary General, Chemical Recycling Europe, Tina Thomsen, Chemical support manager, LOGSTOR, Christian Lach, Product Management & Marketing Europe, BASF, Jens Henriksen, Material specialist, FORCE Technology, Thomas Fruergaard Astrup, Professor, DTU Miljø, Mogens Hinge , Associate Professor, AU Engineering og Maurizio Crippa, CEO, gr3n recycling.

Arrangørerne tager alle forholdsregler for at undgå coronasmitte. Derfor er deltagerantallet begrænset til 140 gæster.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik