Teknovation Logo
robot

 
  • I år starter begivenheden med udstillingsevent og efterfølges af Plastic Engineering Day 2020, der slutter klokken 15.30. Studerende inviteres til at deltage hele dagen, påpeger arrangørene.

4. maj 2020, kl. 07:16 

Plastic Engineering Day udvides

Konceptet for Plastic Engineering Day udvides i år med udstillingsdel. Der sker på Aarhus Universitet Campus Navitas torsdag den 29. oktober, meddeler Plastindustrien.


Kombinationen af Plastic Engineering Day og tilhørende udstillingsdel skal sikre, at virksomhedsrepræsentanter såvel som plastinteresserede unge på videregående uddannelser kan få et godt udbytte og en spændende dag, fremhæver Plastindustrien.

Arrangementerne er målrettet plastvirksomheder, der arbejder med enten råvarer, design, processer og/eller produktion af plastprodukter og ingeniørstuderende.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Programmet offentliggøres tættere på dagen og vil kombinere oplæg, en messedel og gode netværksmuligheder, fremhæver arrangørene.

En mindre stand vil være gratis tilgængelig for virksomheder, og der er plads til 35 udstillere efter først-til-mølle-princippet.

Deltagerne bestemmer selv, hvad de vil lægge vægt på på udstillingsstanden og arrangørerne bestræber sig på at tydeliggøre sig over for alle deltagere med skilte/bannere (for eksempel råvarer eller praktikforløb), påpeges det.

Eventet vil finde sted fra klokken 9 til 12.30 forud for Plastic Engineering Day, og det vil være åbent for at invitere kunder og andre interesserede til messen, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik