Teknovation Logo
robot

 
  • Produktionen er nu kørende hos HN Group, og det bliver til cirka 175.000 ansigtsvisirer hver uge.

6. april 2020, kl. 09:45 

175.000 ansigtsvisirer om ugen fra HN Group

HN Group A/S i Billund begyndte fredag aften produktionen af ansigtsvisirer til sundhedsvæsenet, hvor man p.t. kan fremstille 25.000 styks i døgnet - altså cirka 175.000 pr. uge. Der er planer for at tredoble den kapacitet, hvis nødvendigt. 


Hos HN Group i Billund har man indledt en fremstilling af ansigtsvisorer, hvor ambitionen først og fremmest er at efterkomme den danske efterspørgsel på værnemidler.

Dernæst er det også planen at hjælpe udlandet, og den nuværende kapacitet kan tredobles, oplyser virksomheden, der har påbegyndt fremstillingen af de mange ansigtsvisirer i et tæt samarbejde med folieproducenten Sky-Light i Varde og salgsselskabet Hounisen Laboratorieudstyr fra Skanderborg.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Samarbejdet rummer mange af de helt rigtige kompetencer i forhold til produktion og distribution af det konkrete værnemiddel, og motivation er stor, og det giver god mening på flere niveauer at tilbyde denne hjælp i fællesskab, fortæller CEO Henrik Nicolajsen, HN Group.

HN Group er Iso 13485-medicocertificeret. Virksomheden er specialiseret i teknisk plastproduktion, hvor de sprøjtestøber og thermoformer temner til bl.a. industrielle virksomheder og medicobranchen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik